Chantal Lievens

Maak kennis met Chantal Lievens, dé interim-manager en adviseur voor jouw organisatie. Na jaren diverse managementfuncties te hebben ingevuld, heeft Chantal in 2021 de stap gemaakt om met Liever Lievens organisaties te helpen met (her)structurering, veranderprocessen en tijdelijke oplossingen voor een managementfunctie.

Verbindend en vertrouwd
Chantal signaleert kwaliteiten en talenten van medewerkers en benut deze vervolgens op de juiste plek voor de organisatie. Werkplezier maak je tenslotte vooral zelf mogelijk, al kan een organisatie daar wel een mooie basis voor leggen. Wat heeft een organisatie nodig om optimaal te kunnen functioneren; als geheel, afdeling, team of individu? Vanuit verbinding en door het geven van vertrouwen en het bieden van een veilige en prettige werkomgeving, ziet en benut Chantal kansen voor de totale organisatie.

Chantal als manager

  • Geïnteresseerd
  • Oplossingsgericht
  • Opmerkzaam
  • Eerlijk
  • Direct

What you see is what you get. Chantal legt snel de vinger op de zere plek en is oprecht geïnteresseerd hoe iets of iemand in elkaar steekt en waarom. Altijd vanuit menselijk perspectief en aanspreekbaar en communicatief op gelijkwaardig niveau voor alle lagen van de organisatie.

Kopje koffie drinken om kennis te maken? Bel of mail Liever Lievens!