Liever Lievens in de organisatie

Gericht op interim-management en organisatieontwikkeling zet Liever Lievens zich flexibel in voor organisaties in transitie, in ontwikkeling of voor het invullen van een tijdelijke vacature.

Een verandertraject, plotselinge uitval van een managementfunctie of het niet optimaal functioneren van een afdeling. Het zijn verschillende scenario’s met een gemeenschappelijke factor: er ontstaat onrust en onduidelijkheid in de organisatiestructuur en de stabiliteit van functioneren staat onder druk. Liever Lievens zet zich in om stabiliteit en rust te brengen in de organisatie. Door een externe, ervaren en adviserende interim-manager aan de organisatie toe te voegen gaan de dagelijkse taken en werkzaamheden door én kan tegelijkertijd kritisch worden gekeken naar verbeter- en veranderaspecten.


Kwaliteit en talent
Een manager zijn is meer dan een leidinggevende en uitvoerende rol invullen. Een goede manager kijkt naar het geheel en kan met kleine wijzigingen grote verschillen maken. Liever Lievens kijkt naar de organisatie, de mensen en hun kwaliteiten en talenten en zet in wat nodig is. Dat betekent in sommige gevallen stabiliseren, bijsturen of resoluut veranderen. Met Liever Lievens gebeurt dat altijd op een menselijke en persoonlijke manier mét gevoel voor humor. Door zware onderwerpen luchtiger in te steken, zonder daarbij de essentie uit het oog te verliezen, ontstaan eerlijke en open gesprekken en kan daarmee het beste uit een team of individu worden gehaald.

Liever Lievens in jouw organisatie? Bel of mail voor een kennismaking!